پاسخ تلویحی طالبان به ایران در خصوص ایجاد حکومت فراگیر در افغانستان-راهبرد معاصر
مصر خواستار انتخاب رئیس‌جمهور برای لبنان با اجماع ملی شد لاوروف: ناتو قصد کنترل بر جهان را دارد پارلمان لبنان: طی ساعت‌ها یا روز‌های آتی ممکن است توافق آتش‌بس اعلام شود. کاخ سفید: اوکراین اجازه استفاده از موشک‌های «اتکمز» را در کورسک دارد کاخ سفید: پیشرفتی در آتش‌بس لبنان وجود ندارد که بتوان در مورد آن صحبت کرد ۱۷ نفر در واژگونی اتوبوس در برزیل کشته شدند استعفای رئیس ستاد تیپ گولانی ارتش رژیم صهیونیستی حزب الله فرمانده تیپ گولانی را برای همیشه خانه‌نشین کرد جزئیات توافق جامع همکاری میان ایران و روسیه وزیر خارجه هند: با ایران و اسرائیل برای جلوگیری از تشدید تنش‌ها در ارتباط هستیم بازدید سفیر ایران در عراق از قبیله «آل عیسی الطائی» آکسیوس: اسرائیل و لبنان بر سر مفاد آتش بس به توافق رسیدند سی‌ان‌ان: نتانیاهو در اصل توافق آتش بس با حزب الله موافقت کرد امانی، سفیر ایران در لبنان: روز گذشته برای صهیونیست‌ها بسیار دردناک بود عربستان در تدارک عمره ۳۰ میلیونی رمضان

پاسخ تلویحی طالبان به ایران در خصوص ایجاد حکومت فراگیر در افغانستان

امیرخان متقی، وزیر خارجه طالبان در نمایشگاه بین‌المللی امام ابوحنیفه در کابل در دیدارش با تاجران و سرمایه‌گذاران گفت: «کشور‌هایی که از ما می‌خواهند که حکومت فراگیر بسازیم، امارت اسلامی فراگیرتر از دولت‌های منطقه است.»
تاریخ انتشار: ۲۳:۴۱ - ۲۷ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 18
کد خبر: ۱۹۵۲۱۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ ظاهرأ مخاطب او حسین امیرعبداللهیان، وزیر امور خارجه ایران است که بار‌ها خواستار ایجاد حکومت فراگیر در افغانستان شده است.

متقی در این دیدار هم‌چنین افزود که افغانستان نزدیک‌ترین و بهترین راه تجارت و ارتباط بین آسیای مرکزی و جنوبی است.

وزیر خارجه طالبان اضافه کرد که صادرات افغانستان در سال گذشته به یک میلیارد و ۹۰۰ میلیون دلار رسیده که در تاریخ تجارت کشور بی‌سابقه بوده و وضعیت اقتصادی افغانستان نیز بهتر است.

این اظهارات خوش‌بینانه وزیر خارجه طالبان در حالی است که اخیر سازمان غذایی جهان (WFP) گفته است ۲۸.۸ میلیون نفر برای زنده ماندن نیاز به کمک‌های بشردوستانه داشته و بیش از سه میلیون کودک و هشتاد هزار زن باردار و شیرده در افغانستان دچار سوءتغذیه هستند.

با گذشت نزدیک به دو سال از تسلط مجدد طالبان بر افغانستان تاکنون هیچ کشوری رژیم این گروه را به‌رسمیت نشناخته است. تأمین حقوق بشر به‌ویژه حقوق زنان و ایجاد حکومت فراگیر از شرط‌های جهان برای به‌رسمیت‌شناسی طالبان است. طالبان، اما می‌گویند که رژیم این گروه فراگیر است. / آماج نیوز 

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار